Általános alkatrészek

Szűrők

Levegőszűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők, kabin, illetve klímaszűrők haszongépjárművekhez és személyautókhoz, gázszűrők, ipari szűrők

kérdésem van Megyek a webshopba

Kapcsolodó márkák

  • COOPERSFIAAM
  • Wix
  • Filtron
  • M-Filter

COOPERSFIAAM

CoopersFiaam Európa egyik legnagyobb szűrő (OE és utángyártott) gyártója, a Sogefi Filter Division 2009-ben létrehozta az angol Coopers és az olasz Fiaam összevonásával a CoopersFiaam márkát.

Wix

Wix Az USA legnagyobb szűrőgyára, melyet 1939-ben alapítottak. Palettáján több mint 8.000 cikkszám található. WIX tervez, gyárt és értékesít szűrőket az autóiparhoz, nehézgépjárművekhez, mezőgazdasági gépekhez, ipari és speciális felhasználásokhoz.a CoopersFiaam márkát.

Filtron

Filtron A FILTRON gyárat 1982-ben alapították, ma már több mint 2100 különbözű (gyárival megegyező minőségű) szűrő található a palettáján. (OE beszállítás: Volkswagen, GM, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Suzuki, Aston Martin)

M-Filter

M-Filter Az M-Filter több mint 1200 különböző típusú szűrőt gyárt, mely között található levegő-, olaj-, kabin- és üzemanyagszűrő.

Kenőanyagok

Közlekedési kenőanyagok haszongépjárművekhez és személyautókhoz, ipari kenőanyagok, zsírok, fékolajok, fagyállók, szélvédőmosók.

kérdésem van Megyek a webshopba

Kapcsolodó márkák

  • Statiol

Statiol

Statoil A skandináv Statoil a világ legnagyobb kitermelője a 100 méternél nagyobb vízmélységű lelőhelyek vonatkozásában. Közlekedési és ipari kenőanyagok vonatkozásában több, mint 600 terméket kínál. Az olajipari termékek legnagyobb értékesítője Skandináviában.

Akkumulátorok

Indító és meghajtó akkumulátorok személy- és tehergépjárművekhez, targoncatelepek és ipari akkumulátorok teljes körű forgalmazása.

kérdésem van Megyek a webshopba

Kapcsolodó márkák

  • HORNET
  • MIDAC
  • TOPLA

HORNET

Hornet A „HORNET” név a VARIENS KFT saját márkaneve, mely termékek az ismert európai gyártók gyáraiból kerülnek ki. Jelenleg az akkumulátor érhető el ezen márkanév alatt, de folyamatban van más termékcsoportok bevezetése is. Ezen termékek legfontosabb jellemzője az igen kedvező ár/érték arány.

MIDAC

Midac 1989-ben alapított gyár, mely mára Európa és az egész világ meghatározó akkumulátor gyárává nőtte ki magát. Közlekedési, ipari és egyéb akkumulátorokat állít elő.

TOPLA

Topla A TAB széles választékban állít elő ólom-savas, VRLA AGM és VRLA Gél akkumulátorokat.

Autóápolás

Autóápolás, külső-belső tisztítószerek, samponok, műszerfalápolók, illatosítók, szélvédőmosók.

kérdésem van Megyek a webshopba

Kapcsolodó márkák

  • RALLY

RALLY

Rally 1984-ben alapított olasz vállalat, mely mindig is piacvezető volt az autóápolás, az autós kiegészítők piacán. Olyan megoldásokkal és újításokkal, melyekkel mindig egy lépéssel előtte járnak az aktuális trendeknek.